حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

تامین ۲میلیون دُز واکسن آنفلوآنزا

تامین ۲میلیون دُز واکسن آنفلوآنزا رییس سازمان غذا و دارو گفت: مقرر شده که دو میلیون دُز واکسن آنفلوآنزا در اختیار معاونت بهداشتی وزارت بهداشت قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا شانه‌ساز درباره وضعیت تامین واکسن آنفلوآنزا برای سال جاری، گفت: طبق روال سنوات گذشته، علی‌رغم تحریم‌هایی که در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی و ... وجود دارد، ما از ماه‌ها قبل در زمینه تامین واکسن آنفلوآنزا اقدام کرده بودیم.

وی افزود: تاکنون ۸۰۰ هزار دز واکسن آنفلوآنزا تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت شده است. اتفاق جدیدی که امسال می افتد، این است که بخش مهمی از نیاز کشور در از طریق واکسن آنفلوآنزای تولید داخلی رفع می‌شود که برای اولین بار این اقدام می‌افتد. باید توجه کرد که واکسن آنفلوآنزای تولید داخلی نتیجه سال‌ها کار علمی و تولیدی کشور بوده است.

شانه‌ساز ادامه داد: مقرر شده که دو میلیون دز واکسن آنفلوآنزا در اختیار معاونت بهداشتی وزارت بهداشت قرار گیرد تا برای گروه‌های هدف و آسیب‌پذیر مانند زنان باردار، کادر درمان و... تزریق شود. بعد از تامین این میزان واکسن برای معاونت بهداشتی، سایر واکسن‌های آنفلوآنزا در داروخانه‌های سطح کشور توزیع می‌شود و مردم می‌توانند این واکسن را از داروخانه‌ها تهیه کنند.

رییس سازمان غذا و دارو که در یک بخش خبری تلویزیونی صحبت می کرد، تاکید کرد: بر این اساس تاکنون ۸۰۰ هزار دز واکسن آنفلوآنزا تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت شده است و مابقی نیز تامین می شود و تحویل می‌دهیم. بعد از این اقدام نیاز معاونت بهداشتی تامین شده و مابقی واکسن‌ها از طریق داروخانه‌ها در دسترس مردم قرار می‌گیرد. باید توجه کرد که صرفه جویی ارزی ناشی از تولید داخل واکسن آنفلوآنزا ۱۵ میلیون دلار خواهد بود که علاوه بر این دانشی که در کشور ایجاد شد، کار بزرگی در کشور بود. صرفه جویی ارزی و قیمت پایین تر محصول هم از مزایای تولید داخلی این واکسن خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار